Het gevoel van...

Samen met je lief op de bank. Lekker bij de familie aan tafel en iedereen ziet er prachtig uit. Het huis is versierd met prachtige lichtjes. Vrije dagen en cadeautjes. Voor even lijkt de wereld wel een sprookje.

Cadeautje: 40x woonkamer inspiratie!

Wij zijn enorm trots op onze ruime showroom van maar liefst 10.000m2 Beter nog; Wij kunnen niet wachten om onze prachtige woonkamer opstellingen te laten zien! Laat je inspireren, bekijk hoe kleur in jouw huis werkt en laat je informeren hoe raamdecoratie, vloer en meubels samen kunnen werken om een warm thuis te creëren.

Raam en deur,
vloer & interieur.

Het Atelier van Poels, alles in huis voor jouw thuis. Waar je zo binnenloopt om even te kijken of te sparren of juist vooraf een afspraak maakt voor een compleet advies van één van onze stylistes. Wij verkopen niet zomaar producten, maar ideeën en sferen voor jouw persoonlijke thuisgevoel. En zoeken daar dan de producten bij.  Samen alles in huis voor jouw thuis, een interieur waar je echt blij van wordt en blijft.

Live. Love. Happiness

Het einde van het jaar betekent dat het tijd is om op te ruimen. Veel showroommodellen zijn dan de helft van de prijs. Kijk voor meer sfeer in huis bij onze VT-Wonen afdeling. Of laat je verrassen door een van de 40 woonkamers. Wij heten je van harte welkom in onze showroom waar je onder het genot van een hapje en een drankje wooninspiratie opdoet.

Inspiratie werkt beter
op een gevulde maag!

Kom je ons bezoeken in de aanloop naar Oud & Nieuw, dan hebben wij een verse oliebol klaarstaan. Wij zijn niet krenterig, de oliebollen wel! En niet de vettige vingers aan onze banken afwrijven! :) 

40 x woonkamerinspiratie staat voor je klaar

op maar liefst
10.000 m2 oppervlakte

Geniet van een oliebol tijdens je bezoek

tussen Kerst en
Oud & Nieuw

15% korting op raamdecoratie en vloeren

 t/m 31 januari 2020 
bij Het Atelier van Poels

Onze openingstijden zijn...

Maandag 09:30 - 18:00 uur
Dinsdag 09:30 -

18:00 uur

Woensdag 09:30 - 18:00 uur
Donderdag 09:30 - 18:00 uur
Vrijdag  09:30 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag 11:00 - 17:00 uur

Industriestraat 13   |   5961PG   |    Horst

Begin de feestdagen goed...

Wij wensen je warme en inspirerende kerstdagen
en de beste wensen voor 2020!

© Poels Wonen en Slapen